Author Topic: This is a test  (Read 1904 times)

Offline Head

  • Ski Pelicar
  • Admin/Game Designer
  • Sr. Member
  • Posts: 1457
  • 2 + 0 + 1 + 7 = 10
    • Mark Headrick
  • Primary Character: Buck
This is a test
« on: Sep 29, 2010, 12:39:52 PM »
This is a test post.

I'm trying to figure out why
Code: [Select]
File does not exist: /(...)/forum/' + smf_images_url + '/english/new.gif

Keeps coming up in apache error log. Seems just me and Dj are generating this. Might be a Firefox/Javascript thing. Weird..
« Last Edit: Sep 29, 2010, 12:49:05 PM by Head »
"Drawing on my fine command of the English language, I said nothing." - Robert Benchley
Twitter: @mrheadrick

Offline Dj

  • Story Teller
  • Game Designer
  • Sr. Member
  • Posts: 4328
  • “You have died of dysentery”
    • Facebook Profile
Re: This is a test
« Reply #1 on: Sep 29, 2010, 01:13:03 PM »
That does sound vaguely like a firefox request - or perhaps an icon of the site request.
Thank you Mario! But our Princess is in another castle!

Offline Head

  • Ski Pelicar
  • Admin/Game Designer
  • Sr. Member
  • Posts: 1457
  • 2 + 0 + 1 + 7 = 10
    • Mark Headrick
  • Primary Character: Buck
Re: This is a test
« Reply #2 on: Sep 29, 2010, 01:26:57 PM »
Think I fixed it. I hard coded the path to the image. For some reason the Javascript wasn't adding the strings together properly. It was only happening when starting a new topic (maybe a reply as well). What's weird is that the image isn't actually displayed anywhere. Firefox might be doing some kind of prefetch thing in case it needs to show it.

Oh well.. keep an eye it.
"Drawing on my fine command of the English language, I said nothing." - Robert Benchley
Twitter: @mrheadrick